Adresa BRNO Starobrněnská 10 / 602 00 Brno - střed

tel Rezervace: +420 736 487 948

100 G VepřoVá zabijačkoVá paštika 65 Kč
100 G NakládaNý pikaNtNí hermelíN 105 Kč
80 G tradičNí utopeNec s cibulí 70 Kč
100 G lahůdkoVá tlačeNka 65 Kč
200 G VepřoVá a kuřecí šuNka NejVyšší jakosti s křeNem a kyselým okurkem 160 Kč
100 G škVarkoVá pomazáNka s cibulkou 70 Kč
100 G tVarohoVá báboVka s roziNkami 40 Kč
200 G Výběr českých sýrů s hrozNy a ořechy 160 Kč
1 KS sýroVý / šuNkoVý seNdVič 55 Kč

Domácí výroba

Příprava domácí šunky pro snídani "Royal"

Domácí šunku připravujeme kuřecí a vepřovou z masa z českých farem. Při výrobě šunky postupujeme podle vlastního rodinného receptu. Šunka obsahuje pouze 100% maso, žádné chemické přídavky ani konzervanty. Vepřovou šunku ještě navíc zaudíme bukovým kouřem s vůní rozmarýnu a jalovce.

Uzený losos

Čerstvé filety norského lososa nakládáme do směsi hrubé mořské soli s třtinovým cukrem. Po nasolení filety potíráme skotskou whisky a udíme studeným kouřem z bukových pilin provoněných tymiánem.

Mortadella Moravia

Delikátní měkký salám připravujeme dle receptury z řeznické knihy vydané v roce 1890. Prosolená vepřová plec a lalok se jemně umele a pak vymíchá s ledem do hladkého prátu ochuceného směsí čtyř druhů koření s vložkou špeku, pistácií a zeleného pepře. Po uvaření se ještě zaudí teplým kouřem.

Domácí uzená slanina

Vepřový bok nakládáme solí, česnekem a hrubě mletým pepřem a po proležení udíme teplým kouřem.

Kontaktní formulář

Musí být vyplněno.
Musí být vyplněno a musí být email.
Musí být vyplněno a musí být tel.číslo.
Políčko Vzkaz musí být vyplněné.